Aanbod

ACT en Mindfulness bieden mooie vaardigheden om jezelf te ontplooien als mens en om anders met stress, pijn en moeilijke gedachten en gevoelens om te gaan op basis van je waarden. Hierin bied ik individuele sessies aan en een paar keer per jaar de 8-weekse Mindfulnesstraining. Naast de sessies krijg je optimale ondersteuning met de Act Guide App, ontwikkeld door Gijs Jansen. Een app vol inspiratie, oefeningen en video's. 

Het aantal sessies

Zoals het in ACT en Mindfulness draait om flexibiliteit gaan we bij Act Speelplaats ook flexibel om met de de therapiesessies. Het aantal sessies varieert per persoon en doel. Zo kan het zijn dat je na een sessie in je dagelijks leven aan de slag gaat en terug komt zodra je weer bij wilt tanken. Je kan ook graag een individuele volledige 8 weekse Mindfulnesstraining volgen, waardoor het aantal sessies al te voorspellen is. Er zijn tal van mogelijkheden en dit is dus maatwerk.

Sessies zijn vernieuwend en leerzaam, hoeveel je oefent met de nieuwe vaardigheden in je dagelijks leven is pas echt bepalend voor verandering in je leven.

 

Binnen & Buiten

Een sessie kan plaatsvinden in de buitenlucht (bijv de Nieuwe Dordtse Biesbosch), op de praktijk en online. En dit kunnen we ook afwisselen. Heb je zelf een heel ander idee dan is dat ook welkom.

Kosten

Kennismaking & introductie 

  • 45 euro voor een uitgebreid kennismakingsgesprek van 45 minuten waarin we kunnen kijken waar je graag verandering in ziet en wat ACT en/of Mindfulness daarin kan betekenen.

 

Individueel

  • Een sessie ACT of Mindfulness van 60 minuten: 90 euro
  • 8- weekse mindfulnesstraining (8 sessies van 75 minuten): 695 euro


Groepstraining (Max. 6 deelnemers)

  • 495 euro voor een 8-weekse mindfulnesstraining, sessies van 2,5 uur en een terugkomsessie

 

Bij alle sessies krijg je gratis toegang tot de Act Guide App, zodat je optimaal gebruik kan maken van allerlei oefeningen en ander materiaal. Dit is helemaal op maat gemaakt zodat je je nieuwe vaardigheden goed  kunt ontwikkelen in je dagelijks leven.

Ik maak gebruik van de KOR (kleine ondernemersregeling), wat betekent dat ik geen BTW in rekening breng. Meer informatie kun je vinden op de website van de belastingdienst. 

Neem contact op als je interesse hebt in een zakelijke offerte.

Vergoeding

Mindfulnesstraining wordt door een aantal verzekeraars deels vergoedt vanuit een aanvullende verzekering, omdat ik Mindfulnesstrainer categorie 1 ben. Mijn registratie is te zien op de website van de VMBN.

Let goed op de voorwaarden. Er is meestal een verwijsbrief van de huisarts nodig waarin wordt aangemeld met burnout klachten. Neem telefonisch contact op of stuur een bericht als je hier vragen over hebt.