Kim Freriksen

In 2007 ben ik afgestudeerd in Klinische Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ik heb inmiddels 15 jaar ervaring met ACT en Mindfulness in mijn werk en persoonlijk leven. Ik heb geleerd dat iedereen er iets uit kan halen. Ik heb met heel veel plezier de Mindfulness opleiding bij See True gevolgd en de ACT opleiding bij Gijs Jansen. Maar het is meer dan dat, in de eerste plaats is het voor mezelf altijd een verrijking geweest. Het blijft in ontwikkeling en dat maakt het zo interessant.

Op de ACT speelplaats wil ik je de mooie vaardigheden van ACT en Mindfulness laten zien. Zo kun je zelf ervaren wat je nodig hebt en waar je meer mee wil oefenen. Het doel is met moeilijke gedachten, gevoelens en omstandigheden om te gaan vanuit je waarden. Ik bied hierin geen therapie voor een diagnose. 
Indien je behandeling op basis van ACT en Mindfulness zoekt in de geestelijke gezondheidszorg, zou je je kunnen aanmelden bij Mentaal Beter Zwijndrecht, waar ik 3,5 dag per week werkzaam ben in een ervaren team van psychologen, GZ psychologen en een psychiater. 

Gecertificeerd als

  • ACT Master bij Act Guide
  • VMBN categorie 1 Mindfulnesstrainer